ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

Коалиција на младински организации СЕГА објавува оглас за вработување на ентузијастичен и мотивиран Работник со млади. Ако сте подготвени да го поттикнувате активизмот на младите, ова е вашата шанса да се придружите на нашиот динамичен тим.

Одговорности:

 • Организирање и водење на активности и проекти за млади
 • Поддршка во развојот и имплементацијата на програми за млади
 • Комуникација, соработка и вмрежување со младински организации
 • Промовирање на можностите за учество и ангажирање на младите во заедницата

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • *Предност ќе имаат кандидати со завршено високо образование од областа на социјална работа и социјална политика, педагогија и психологија
 • Одлични познавање на македонски и англиски јазик
 • Одлични комуникациски способности

За предност ќе се смета и:

 • Искуство во работа со млади
 • Искуство во младински сектор
 • Искуство во промоција преку социјални мрежи
 • Познавање во уредување на веб страни

Потребни лични карактеристики:

 • Креативност
 • Одговорност
 • Способност за брзо учење
 • Одлични комуникациски вештини
 • Способност за работа во динамична средина
 • Самоиницијативност
 • Интеркултурни вештини
 • Почитување на рокови
 • Способност за работа во тим и индивидуална работа
 • Отвореност за нови предизвици и знаења

Што нудуме:

 • Можност за континуиран развој
 • Работа со млади
 • Динамична и креативна средина
 • Континуирана поддршка при спроведување активности
 • Можности за интеркултурно искуство

Услови:

 • Работно време во 40 часа неделно
 • Работа на определено време со можност за продолжување на договорот

Доколку сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим и да го поддржите активизмот и ангажманот на младите, испратете го вашето CV и мотивациско писмо на email: aplikacija@sega.org.mk  најдоцна до 21 мај 2024 година.

**Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју. 

Ви благодариме на интересот!


Печати   Е-пошта