Изнајмување на опрема за симултан превод

Изнајмување на опрема за симултан превод

Коалиција на младински организации СЕГА нуди можност за изнајмување на опрема за симултан превод.

  • Danish Interpreter System (DIS)
  • Висок кавилитет по Европски стандарди
  • Неограничен број на слушатели
  • Достапност до 1000 квадратни метри
  • Симултан превод на 3 јазици
  • Целосно безжичен систем
  • Без шум

За подетални информации, јавете се на телефонскиот број 078/470-400, или на е-маил адресата This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Print   Email