First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

СТУДИЈА „ИНТЕРКУЛТУРНО И ДИГИТАЛНО ИСКУСТВО: КЛУЧНИ ФАКТОРИ ЗА МЛАДИНСКО АНГАЖИРАЊЕ“

Со задоволство ја споделуваме со вас студијата за интеркултуралност, резултат на долга посветена соработка, насловена: „Интеркултурно и дигитално искуство: клучни фактори за младинско ангажирање?“

Прочитајте ја студијата на следниот линк: https://www.eclosio.ong/wp-content/uploads/2024/06/Etude-Connexion-s_EN.pdf

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР ОХРИД

Коалиција на младински организации СЕГА објавува оглас за вработување на ентузијастичен и мотивиран Работник со млади. Ако сте подготвени да го поттикнувате активизмот на младите, ова е вашата шанса да се придружите на нашиот динамичен тим.

ПРОДОЛЖЕН РОК: ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТСКИ УСЛУГИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПОЛИТИКИ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦА ВО УЧИЛИШТА

ПРОДОЛЖЕН РОК: ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТСКИ УСЛУГИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ПОЛИТИКИ ЗА ЗАШТИТА НА ДЕЦА ВО УЧИЛИШТА

Коалиција на младински организации СЕГА, за потребите од спроведување на проектот „Промоција на безбедна училишна средина“, поддржан од Детската фондација Песталоци, објавува Јавен Повик за ангажирање на Експертски услуги за подготовка на политики за заштита на деца во училишта.

Повик за учество на Втор Младински Круг

Повик за учество на Втор Младински Круг

Биди и ти дел од консултациите за унапредување на Законот за младинско учество и младински политики!

Повик за учество на Младински Кругови

Повик за учество на Младински Кругови

Биди и ти дел од консултациите за унапредување на Законот за младинско учество и младински политики!

First national platform of youth organizations in Macedonia, with over 15 years experience in lobbying the needed legislation changes in youth participation, information, employment and activism.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.