ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

Коалиција на младински организации СЕГА во рамки на своето програмско работење на програмите за јакнење на вештини за вработливост на младите, смета дека Практиканството е клучно при стекнување на искуство и вештини во насока на вработливост.

Водени од таа потреба и иницијативите на младите за вклучување во Практиканство, СЕГА објавува

ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

кои се заинтересирани да вклучат Практикант/и во своето работење согласно Законот за практиканство за период од 1 месец.

Трошоците за пријавување и надоместок за практикантот ќе бидат покриени од страна на Коалиција на младински организации СЕГА.

За повеќе информации или пријавување, заинтересираните компании од Прилеп може да не контактираат на следната е-маил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Print   Email