First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog Grid View

ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

ПОВИК ЗА ЛОКАЛНИ КОМПАНИИ ОД ПРИЛЕП

Коалиција на младински организации СЕГА во рамки на своето програмско работење на програмите за јакнење на вештини за вработливост на младите, смета дека Практиканството е клучно при стекнување на искуство и вештини во насока на вработливост.

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ЈАКНЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ

Во рамки на проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата“ поддржан од ЕУ, се објавува ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС НА ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ЈАКНЕЊЕ КАПАЦИТЕТИ.

Open Call For Advanced Participation – MMUN 2018

Open Call For Advanced Participation – MMUN 2018

The Macedonia Model United Nations 2018 has an Open call for Advanced Participation. 

ЈАВЕН ПОВИК за избор на обучувачи

ЈАВЕН ПОВИК за избор на обучувачи

Коалиција СЕГА за потребите од спроведување на проектот „Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата“, финансиран од Европската Унија, објавува

Call For Participation In Training for Trainers

Call For Participation In Training for Trainers

 

Coalition of youth organizations SEGA announces a call for participation in training of trainers.

Public Call For Internship At Info Sega Prilep

Public Call For Internship At Info Sega Prilep

Coalition of youth organizations SEGA announces

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.

Publish modules to the "offcanvs" position.