First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

ЈАВЕН ПОВИК  ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВИВАЊЕ НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА, КОМУНИКАЦИСКИ ПЛАН И КРЕИРАЊЕ НА МЕДИУМСКИ ПРОДУКТИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВИВАЊЕ НА КОМУНИКАЦИСКА СТРАТЕГИЈА, КОМУНИКАЦИСКИ ПЛАН И КРЕИРАЊЕ НА МЕДИУМСКИ ПРОДУКТИ

Коалиција на младински организации СЕГА за потребите од спроведување на проектот „Граѓанското општество во унапредување на регулативата за млади“, поддржан од регионалниот проект СМАРТ Балкан - Граѓанско општество за поврзан Западен Балкан, објавува јавен повик за ангажирање на Маркетинг Агенција за развивање на комуникациска стратегија, комуникациски план и креирање на медиумски продукти.

Коалиција СЕГА учествува на Регионалната тркалезна маса „Премостување за ефективни системи за откривање средства“

Извршниот директор на Коалиција СЕГА, Зоран Илиески учествува на Регионалната тркалезна маса „Премостување за ефективни системи за откривање средства“ во организација на Секретаријатот на Регионалната антикорупциска иницијатива (RAI). Настанот се одржува денес, на 20 декември 2023 година во хотел DoubleTree by Hilton Скопје.

ACTIOn - Our country case studies

ACTIOn - Our country case studies

We are happy to present you 8 different case studies from the piloting phase within the ACTIon project.

Национална конференција „Низ призмата на младинската работа“

Национална конференција „Низ призмата на младинската работа“

Коалиција на младински организации СЕГА ја одржа конференцијата „Низ призмата на младинската работа – Зајакнување на младинската работа и граѓанскиот активизам преку дигитално младинско учество“ на 15 декември 2023 година во  Скопје.  

Jавен повик за млади лица

Коалиција СЕГА објавува јавен повик за млади лица кои сакаат да се стекнат со интеркултурно искуство и да ги зајакнат своите дигитални вештини!  

First national platform of youth organizations in Macedonia, with over 15 years experience in lobbying the needed legislation changes in youth participation, information, employment and activism.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.