First Network of Youth Organizations in Macedonia!

Call Us

+389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Office Hrs

Monday - Friday:          09.00am until 16.30pm

Blog

ОБУКА “FURTHER STEP TO YOUTH WORK"

Коалиција на младински организации СЕГА започна со обуката „Further step to youth work”. 

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ОБУКА “FURTHER STEP TO YOUTH WORK”

Коалиција СЕГА објавува повик за учество на преставници на граѓански организации во Обука „Further step to youth work”.

ЗАВРШЕН НАСТАН

ЗАВРШЕН НАСТАН

Локалните волонтери со поддршка од Коалиција СЕГА ги презентираа спроведените активности во рамки на проектот „Одржлива средина и ефективен развој за младите“.

ПОДМЛАДОЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ СО ЗАЕДНИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

ПОДМЛАДОЦИТЕ НА ПОЛИТИЧКИТЕ ПАРТИИ СО ЗАЕДНИЧКИ РЕШЕНИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРУПЦИЈА

Со потпишување на Декларација за заложба за борба против корупција, подмладоците на 9 политички партии се обврзаа на заеднички чекори за борба против корупција.

Успешно реализирана Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница”

Успешно реализирана Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница”

Во х.Амбиент, Струга, беше реализирана тридневна Конференција „Младинско е-учество за подобра заедница”.

Call Us On

Central Office: +389 (0) 48 429 390

Email at

sega@sega.org.mk

Address

18, Car Samoil, 7500 Prilep, Macedonia.